No limits says Djokovic as he reaches 800 wins milestone

While he has not won a title for a year, a strong run in Rome, followed by a quarter-final showing at the French Open and now an impressive transition to grass, augurs well for his chances at next month’s Wimbledon. Serbia’s Novak Djokovic celebrates after winning his quarterfinal match against France’s Adrian Mannarino on June […]

Time to focus on re-building Umno, says Mohamad Hasan

He says the problems within Umno caused by negative issues and lies are now all over. Mohamad Hasan urges Umno members to choose leaders who are good, humble and with indisputable integrity. SEREMBAN: Umno members must now focus on rebuilding the party as the responsibility of running the country is no longer on its shoulders, […]

Musa marks return with winning double as Nigeria beat Iceland

Nigeria’s win, which was spearheaded by Ahmed Musa, puts them in a strong position to qualify from Group D.   Ahmed Musa’s two goals led Nigeria to victory over Iceland. (Reuters pic) VOLGOGRAD: Ahmed Musa returned to the line-up with devastating effect as he scored both goals for Nigeria to resuscitate their World Cup hopes in a 2-0 […]

Datang Haid Secara Tiba-Tiba Ketika Umrah, Wanita Ini Kongsi Tips Persediaan Buat Wanita

Purata kitaran haid wanita akan berlangsung selama 28-29 hari. Ini dikira dari hari pertama anda datang haid hingga ke hari sebelum haid berikutnya. Tapi, buat anda yang pernah atau bakal mengerjakan umrah pasti akan tertanya-tanya mengenai cara untuk melambatkan atau mempercepatkan haid kan? Apa yang perlu dibuat jika haid secara tiba-tiba datang ketika sedang mengerjakan umrah? […]

Putin, Moon agree that Trump-Kim summit to help denuclearisation

Putin and Moon agreed to joint research in the fields of electricity, gas and railways in order to advance cooperative projects between North Korea, Russia and South Korea. Russian President Vladimir Putin and South Korean President Moon Jae-in attend a welcoming ceremony at the Kremlin in Moscow, Russia June 22, 2018. (Reuters pic) MOSCOW/SEOUL: Russian […]

Guan Eng: French judiciary pursuing Scorpene corruption scandal

French ambassador expresses full support for government’s promotion of transparency and exposés of financial scandals. Finance Minister Lim Guan Eng meets French ambassador Frédéric Laplanche. (Facebook pic) KUALA LUMPUR: Finance Minister Lim Guan Eng today met French ambassador Frédéric Laplanche, who disclosed that the French judicial system is pursuing the 1 billion euro (RM4.66 billion) […]

Rayakan Sebulan! Jom Meriahkan Rumah Terbuka Mitraland@Gravit8! Ada Banyak Makanan!

Tahun ni raya ke-4 dah mula bekerja kan? Tak puas  lagi beraya… Membuak-buak perasaan nak beraya tu kan? Ye la! Tak sempat pergi rumah terbuka kawan-kawan dan sanak saudara terdekat. Kalau tak makan free la jawabnya! Ha! Jangan la sedih-sedih tau, kita kan ada Rumah Terbuka [email protected]. Meriah sangat! Ada macam-macam aktiviti. Paling best sebab […]

Tidak Perlu Persoalkan Mengapa Allah SWT Kurniakan Saya Semua Anak Lelaki

Tidak dinafikan, kini masyarakat kita lebih agresif dalam mempersoalkan sesuatu perkara yang agak sensitif tanpa memikirkan perasaan orang lain apatah lagi wujudnya media sosial yang menjadi ‘medan’ penuh dengan pelbagai persoalan serta kecaman. Walaupun selebriti Linda Rafar sudah tidak begitu aktif dalam bidang seni, beliau masih juga mendapat perhatian ramai dan tidak terlepas dihujani dengan […]

Penang Forum: Adopt older master transport plan instead

Penang Forum steering committee member Lim Mah Hui says the current Penang Transport Master Plan is just too expensive. Penang Forum steering committee members Lim Mah Hui (left) and Salma Khoo Nasution (right) talking to the press after meeting the Council of Eminent Persons today. (Bernama pic) KUALA LUMPUR: The Penang Forum is hoping the […]

3 Langkah Mudah Untuk Anda Menang GoTrec A1 Pro Dash Cam Bernilai RM 5XX!

Pemanduan yang lancar cukup penting bagi anda yang selalu berjalan jauh. Tak kisah sama ada balik kampung atau pergi outstation, kereta mestilah berada dalam keadaan optimum. Wajib untuk anda servis dan jaga maintenance kereta sebaik mungkin. Ini melibatkan keselamatan diri dan keluarga. Nak lagi selamat, jom pasang GoTrec A1 Pro Dash Cam dalam kereta masing-masing. Kali […]